Ja jestem i się ujawniam.
Ta, nie ma, Yog kiedyś mówił że Harry Potter to lepsza lektura od TolkienaNucleator pisze: ↑7 lat temu Tu z kolei gratka dla fanów Harry'ego Pottera. Nie wiem, czy takowi tu są, a nawet jeśli, to pewnie się nie ujawnią, by nie zostać obrażonym przez deathwhore'a. Całkiem niezła rzecz, są momenty łagodniejsze, niekiedy natomiast jest nieco mroczniej (drugi kawałek, w którym klawisze mocno przypominają The Oath od Mercyful Fate). Niektóre fragmenty klimatem przypominają mi soundtrack z pierwszego wiedźmina.
Ano nawet zachwalają, że szkoła berlińska
Nie wiem czy lubię, bo nigdy żadnego nie jadłem...yog pisze:Nie wiem, jak wy - ja lubię dinozaury.
This album pulls inspiration from dungeon synth classics, as well as antiquated portrayal of dinosaurs through comics, silent film and children's books of the past.
Klimat trochę jak starych grach RPG lub bardzo starych filmach fantasy. Słucha się tego doskonale.
Proszę czytać ze zrozumieniem, Jakby chciał pocisnąć, to by napisał, że wyrzyna. A że chciał widać wyrazić uznanie, to pisze o wyżynie.
Głupi ja...porwanie w satanistanie pisze: ↑6 lat temu Proszę czytać ze zrozumieniem, Jakby chciał pocisnąć, to by napisał, że wyrzyna.

15+8 wysyłkadeathwhore pisze: ↑6 lat temu Jakbym coś sprzedawał, to wpadłbym na pomysł napisania czy za pieniądze, a jak tak to za ile, czy wymiana, czy wystarczy, że się napisze "dawaj".
A czy do pisania książek fantasy również się nadaje?