Dziękuję. Twoja kolekcja również przepyszna!
Takie np. plastikowe na ok 10 sztuk. Wsuwasz winyla, wyciągasz, stoi płyta w tym ustrojstwie prosto, wszystko ładnie wygląda o coś takiego:
https://2.allegroimg.com/s512/03f26e/93 ... -winyle-LP
Dlaczego?
Dziękuję. Twoja kolekcja również przepyszna!
Takie np. plastikowe na ok 10 sztuk. Wsuwasz winyla, wyciągasz, stoi płyta w tym ustrojstwie prosto, wszystko ładnie wygląda o coś takiego:
Dlaczego?
W takim razie moja kolekcja przy Twojej to chuj
Mój stary trzymał winyle w czymś takim. Pamiętam, że było to dosyć ok. Przegródki na jakieś 3-4 winyle.
Też myślałem, że coś spierdole, ale umyłem ok. 5 płyt i labeli nie zamoczyłem. Prosta sprawa bardzo i skuteczna. No, ale to były właśnie bardzo zajebane i porysowane płyty więc na luzieyog pisze: ↑7 lat temu Bałbym się stosować, bo prawdopodobieństwo, że coś się spierdoli, choćby się ta naklejka zamoczy jest niezmiernie wysokieWolałbym jednak poszukać gdzie w moim mieście czyszczą winyle i za te parę zeta to zrobić na spokojnie
Znaczy co innego jakieś muzyczki klasyczne po 3zł / sztuka, co innego płyty po ~90 zł ;p
He, nawet nie wiedziałem, że coś takiego tam jest, a często gdzieś obok przechodzę - muszę tam wpaść i spytać, czy bez wysyłania zrobią mi to z odbiorem na miejscu, bo mam kilka lakko pofalowanych takich, a i to mycie by im się przydało plus te gratisowe koperty opakowania.Podobno w Białymstoku jest fachowy serwis co robi to na najlepszej maszynie do tego przeznaczonej.
dzdeathwhore pisze: ↑6 lat temu Zapytaj może w którymś komisie z winylami, np. w Hey Joe pracuje totalny maniak tego nośnika i myślę, że będzie potrafił doradzić.

Prześlicznie i słodko tylko jaką głowę kozła byś tam obok gramiaka położył, jaką czachę, świece smoliste! Albo chociaż lampkę led z widmem 3000k, bo za jasno jest!
Haha tez mam to skrzywienie i az mi zeby zgrzytnely. Nie do konca jasnosc ale cieplo iluminacji. Im wyżej tym "dzienniej' i bielej czy poprawnir niebiesko haha. Akurat na wysokosci 3000 kelvina stoi warm white czyli z lekka czerwień itp dajaca cieplejsza barwe.... Jasnosc czyli w przyp zarowy jej moc, wyrazana jest w Wattach a w LED lumenach
Jasnosc czyli w przyp zarowy jej moc, wyrazana jest w Wattach a w LED lumenach
Racja, jebnąłem się, chodziło o barwę oczywiście
Pisali na ledach "świeci jak 60w, bierze 10w", teraz kiedy do spowszedniało to w lumenach
Dziękować @yog ! Nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest. O ile literaturę muzyczną w naszym języku staram się śledzić,to już z wydaniami zagranicznymi gorzej :/Jest to METALION: The Slayer Mag Diaries, by Jon “Metalion” Kristiansen:
https://www.bazillionpoints.com/books/m ... istiansen/
@Pan Efilnikufesin Teraz podobno klejem się czyści winyleKleju dodajesz zeby igla lepiej trzymala sie rowa?