Ryszard pisze: ↑7 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Trochę pogrzebałem w Necie i o to objawiły mi się 2 niezależne single, których wcześniej nie znałem. No więc bez tracenia czasu zabrałem się za nie i co tu dużo mówić: kawał dobrego staroszkolnego Rocka! Puddle Of Mudd to klasa sama w sobie i już się jaram na myśl o nowej płycie. Oj, będzie się działo!
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Kupiłem sobie, bo było akurat tanio dwupłytowe wydanie, a kiedyś słuchałem streamingu i nawet mi się podobało. W poprawnych warunkach akustycznych - zajebista płyta!
Nebiros pisze: ↑6 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Pioniere pisze: ↑7 lat temu
Fani Mety mogą się skusić, kto inny raczej nie.
Przewinęło mi się gdzieś po internetach, także obadam. Dzięki też za przypomnienie z @Nucleator o nowym Exumer już zapomniałem o tej nowej płycie. Ja tymczasem słucham sobie lajtowego Eluveitie, muszę przyznać że nawet im fajna przebojowa płytka wyszła, wrócili stylem do początkowego etapu kariery, także oprócz kupy melodii można tu uświadczyć cięższych gitarowych i perkusyjnych momentów a i to folkowanie jest przyjemne.
- logówka Argentium Astrum na okładce i kawałki inspirowane Tolkienem, normalnie drugie Led Zeppelin
na deser moja ulubiona wersja Smells Like Teen Spirit, wokalista jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu :
Versatile X pisze:
Trochę pogrzebałem w Necie i o to objawiły mi się 2 niezależne single, których wcześniej nie znałem. No więc bez tracenia czasu zabrałem się za nie i co tu dużo mówić: kawał dobrego staroszkolnego Rocka! Puddle Of Mudd to klasa sama w sobie i już się jaram na myśl o nowej płycie. Oj, będzie się działo!
Kurwa, nie propsuję
A sam odpaliłem, bo yog polecał:
Mniej szaleństwa od Sigh, więcej black metalowania. Nadal dziwnie.
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
yog7 lat temu
Tormentor
yog
najlepszy zespół!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Belzebóbr pisze:
a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
yog7 lat temu
Tormentor
yog
Destroy their modern metal and bang your fucking head