W ciągu ostatnich 12 lat spędziłem łącznie jakieś 4 w krajach zachodu w różnych mniej lub bardziej fajnych dzielnicach, pracując w zespołach totalnie multikulti. Do tego jak może wiesz, albo nie wiesz,.pobyty naukowe to nie jest jakiś mega luksus, więc jeździ się metrem, autobusem i śpi w przeciętnych placówkach. Także myślę, że coś mogę powiedzieć na podstawie doświadczeń, które mam. A co Ty masz? Teksty z Polonia Christiana i ksenofobiczne bajdurzenia politykierów, który na strachu ludzi przez obcymi zbierają polityczne żniwo?TITELITURY pisze: ↑4 lata temu Nie mogę powstrzymać się od komentarza.
Jestę pracownikę naukowę, więc wiem, co to ksenofobią kurwo!
BTW, podczas prawyborów w Konfederacji (lol) zapłaciłem wpisowe i byłem w hotelu Pod Orłem w Bydgoszczy. Braun mówił wtedy, że setki Polaków uciekają z zachodu do Polski przez agresją pedofilów i nienawiścią muzułmanów. Zaśmiałem się głośno i niektórzy spijający te mądrości z jego ust prawie mnie spalili wzrokiem, ale może Was zapytam: znacie jakichś ziomków, którzy zwiali z zachodu z takich powodów?